luni, 6 decembrie 2010

Colectia "Craciun 2009 "In aceeasi colectie si mergand pe acelasi stil, catifea si blanita, mai intra si alte 4 rochii, de diverse culori:
1. rochia alba cu gluga de inspiratie medievala, este purtata de Fraya. Ea este realizata din catifea alba pe stil "princess" cu maneci largi. Se leaga in fata cu snur auriu si este accesorizata cu un joben negru cu panglica de tul alba.
2. rochia alba cu puf , este inspirata din rochiile dansatoarelor de flamenco, fiind croita pe acelasi stil si decorata sus si jos cu puf alb
3.Rochia rosie de craciunita este destul de simpla, tivita cu balnita alba in partea de jos, decorata cu tul rosu pe bust si accesorizata cu o curea neaga de mos. Ea mai are si o caciulita si un tioag in forma de bomboana "candy"
4. Rochia verde a fost insireata din rchiile renascentiste, larga si decorata cu perle albe. Rochia este tivita si cu blanita si are si o caciulita asortata
5. Din acelasi material, rochita verde simpla are o croiala de clopot, fiind tivita tot cu blana alba.
Toate rochiile sunt realizate manual, si accesorizate tot cu bijuterii OOAK, handmade.

This was the second OOAK Christmas 2009 collection. The dresses are still from vervet , decorated with beads(pearls) and fur. They are inspired by medieval, flamenco and Renaissace dresses.
Everything is handmade even the jewelery made especially for this collection.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu